HUBUNGI KAMI

HUBUNGI KAMI
PEJABAT PENTADBIRAN KOR SUKARELAWAN POLIS SISWA/SISWI (SUKSIS) USM

Bangunan L09, Universiti Sains Malaysia,
11800, Minden, Pulau Pinang.

Tel/Fax : 04-6534436

E-mel : suksisusm@yahoo.com.my

Blog : suksisusm.blogspot.com

COMMUNITY POLICING CAMPAIGN

Monday, October 12, 2009

Malam Pelancaran 1siswa 1Malaysia: Suksis buat kejutan!!!!

   Malam sabtu lalu bertempat di stadium olahraga usm telah berlangsung malam pelancaran perkampungan 1siswa 1malaysia yang telah berlangsung selama 3hari bermula hari jumaat hingga ahad.. Malam pelancaran ini telah dirasmikan oleh TNCHEP Prof Omar Osman.. Kejutan telah berlaku pada malam persmian ini dimana anggota skuad senior suksis usm telah melakukan gimik yang mengejutkan banayk pihak.. gimik kekacauan dan huru hara telah mnyebabkan majlis terhenti seketika dan mngejutkan banyak pihak..heheheh. ntah aku pun xtau org terkejut atau tak.. tpi mmg memukau lah gimik yang telah dilakukan.. rentetan dari peristiwa gimik ini saya selitkan wajah watak2 yang telah menjayakan gimik tersbut...


barisan UTK yang siap sedia bertempur



para pelakon yang hebat dan mantop!!!



gaya persis penjenayah profesional..hehehe(tpi mati awal..he)




UTK meraikan kejayaan menewaskan penjenayah geng kamil..hehe



bagaikan harimau!!!!


ganasnya!!!!



jambunya!!!hehe(UTK n Pengiring bendera)


p/s: tahniah dan syabas kepada semua pelakon2 yang menjayakan gimik 1siswa 1malaysia.. lakonan yang best dan mantop.. hehehe.. sian pokcek smapai berdarah2 n bengkak2 muka.. n x lupa moto buja yang terkopak sikit..heheh tpi xpe.. semngat korang harus dipuji.. tahniah dan sybas!!! (video camne ekk nak upload)huhu

3 comments:

Anonymous said...

video g la upload kat youtube...pastu post la link~~~~

Murinz said...

aku paling suka gimik korg...mmg mjd lah...hehehe..pa pOn..kacian gak ku tgok c kecik toe...hehhehe... pa pOn..hope lain kali...suksis akan djemput lg buat gimik cam tue...ehhee...

Murinz said...

aku paling suka gimik korang tue...mmg montop gak lah...mmg mcm FBI CSI jugak lah...hehee...kacian gak ngan c kecik kan?? hahaha..dah ler kecik...kena cekek lak tue..haha..paPOn..mmmg bez!! sgt2!! hehee...hope lain kali byk lagi aktvt yg USM anjurkan pihak SUKSIS USM boleh terlibat...contoh dlm gemik2 nie lah...ciayook!!